Kypck

KYPCK on niin äänimaisemaltaan kuin olemukseltaan ainutlaatuinen bändi koko maailmankin mittakaavassa. Rujo ja tinkimätön KYPCK - länsimaalaisittain Kursk - on tunnettu paitsi venäjänkielisestä ulosannistaan, myös musertavan raskaasta ja haikeasta mutta tarttuvasta musiikistaan.

Kokenut ja väkevissä liemissä marinoitunut KYPCK-miehistö eroaa tavanomaisesta myös lavalla. Bändin live-esiintymisiin ovat alusta alkaen kuuluneet mm. Venäjän ja Neuvostoliiton historiaan liittyvät videoprojisoinnit sekä erikoislaatuiset soittimet, kuten basisti Ylä-Raution yksikielinen Kypcklop-basso ja kitaristi Lopakan AK-47 Kalashnikovin ympärille rakennettu kitara.

Oman kategoriansa Doomsday Metal luonut KYPCK on matkallaan ehtinyt kaataa jo monia raja-aitoja: Ensimmäinen venäjänkielinen levy, joka on julkaistu maailmanlaajuisesti. Pisin länsimaalaisen yhtyeen tekemä Venäjän-kiertue. Biisejä soittolistalla Venäjän suurimmalla rock-radiokanavalla, joka on linjannut soittavansa vain venäläisiä bändejä.

Vuonna 2014 julkaistu kolmas levy "Имена на стене" (Nimet seinässä) murtautui Suomen virallisella listalla jo top-kymppiin - fyysisten levyjen myyntiä mittaavalla Rumban listalla se valtasi peräti ykköstilan. Kaikki albumit ovat olleet myös arvostelumenestyksiä.  

Yhtyeen neljäs levy "3epo" (Nolla) julkaistaan alkusyksystä 2016. Suomen-kiertueen jälkeen KYPCK rikkoo yhden omissa nimissään olevista ennätyksistä - yhtye keikkailee kymmenentuhatta kilometriä läpi Venäjän, Vladivostokista Pietariin. Ydintalvella. 

Jaa linkki:


Artistilinkit

www.kypck-doom.com 

Facebook 

Youtube 


Agentin yhteystiedot

 Tiina Vuorinen
 
 +358 (0) 400 460472
 Lähetä tarjouspyyntö 

Edustusalueet: Suomi


Tulevat artistin tapahtumat

Ei tapahtumia toistaiseksi.